*Wilt u informatie over de foyer, financiële zaken of informatie over het huren van de manege. Er zijn verschillende doeleinden mogelijk, neemt u dan contact op met Mevr. Nicole van Schaik, telefoonnummer 06-27395416, of via stichtingderaam@live.nl

*Wilt u informatie over het huren van de Z-dressuur ring, neemt u dan contact op met Mevr. Angelique Swinkels, telefoonnummer 06-13827134, of via e-mail, stalthof@hotmail.com

U kunt al vast het bij behorende formulier bekijken met alle informatie, klik hier.

Ring 1, is een Z ring (20x60) van houten hekjes met bijbehorende letters en bloembakken. Deze liggen kant en klaar op een aanhanger.

Ring 2, Is ook een 20x60 ring en bestaat uit witte houten kegels en losse planken, ook bij deze ring zitten letters voor een Z-ring. Deze ring kunt u ook gebruiken om meerdere open ringen uit te zetten, bijvoorbeeld alleen de hoekstukken. Deze ring heeft nog geen vaste aanhanger, wij zijn hier nog naar op zoek.