Home
Het bestuur
Wedstrijden
rijhalverhuur
Aanbod aan services
Sponsors
Verenigingen
Aktiviteiten
Contact
Fotoalbum

 

Wedstrijdoverzicht

 

 Agradi.nl Webshop

 

 

Wil je inschrijven voor een van onze wedstrijden, de vraagprogramma's en startlijsten staan op de HOME pagina.

 

Voor informatie, aanmelding mogelijk via www.mijnknhs.nl en afmelding, mail naar wedstrijdderaam@live.nl 

 

Deze winter gaan we door met een Laarbeeks Indoor Kampioenschap, wie 3 van de 5 wedstrijden meerijdt, dingt mee een mooie clinic van Albert van Schie.

Voor het overzicht van de paarden, klik hier.

Voor het overzicht van de pony's klik hier.

Om het bestand te kunnen lezen, dien je internet te openen met google chrome. 

 

 

 

2020

Paarden, 20 januari 2020, klik hier.

 

 

Een mooi succes voor Franka vd Tillaart en Ricci One VDT

 

Lieshout, Op vrijdag 10 januari jl., werd  ’s middags alles in gereedheid gebracht voor de paarden dressuur wedstrijd van die avond, de rijbak werd gesleept en de hekjes werden klaar gezet. Met 19 deelnemers was het een gezellige avond, de jury’s waren zeer tevreden over de prestaties van de ruiters en de winnaars gingen deze avond met mooie prijzen naar huis. Wij bedanken onze nieuwe sponsor Verhoeven Ruitersport uit Bakel voor het schenken van de extra prijzen.

 

De volgende ruiters uit Laarbeek reden mee.

In de klasse B, startte Evelien Panhuijzen en Espresso B en zij werden 2x 1ste met 211,5 en 204,5 punt en hadden daarmee tevens ook nog eens de hoogste score van de avond.

 

In de klasse L, werden Sanne van Lieshout en Glee M 1ste met 196,5 en 2de met 192 punten, Annick Buise en Arbria werden 2de met 191,5 en 1ste met 194 punten, Nadieh Koopman en SK Whinny werden 2x 5de met 179 en 186,5 punten,  Tamara de Haas en Eliena werden 2x 7de en kregen 174,5 en 175 punten.

 

In de klasse M startte Franka vd Tillaat met Ricci One VDT en zij werden 2x 1ste met 205,5 en 204,5 punt.

 

Wij feliciteren iedereen met zijn/haar behaalde resultaat en met nog 2 wedstrijden voor het Laarbeeks Kampioenschap te gaan, begint het nu spannend te worden wie de clinic van Albert van Schie gaat winnen straks in maart. De volgende paarden wedstrijd is op 7 februari, wil je hier ook starten, schrijf je in via mijnknhs.nl. De volledige uitslag staat hierboven.

 

2019

Clinic voor de Kampioenen.

 

Lieshout, op zaterdag 30 november was de clinic voor de Laarbeekse Zomer kampioenen in Manege D’n Perdenbak. Deze clinic kregen zij aangeboden door de Stichting en werd gegeven door Melódía uit Mariahout. De kampioenen namen eerst de tijd om iets te drinken en een stukje taart, waarna zij uitleg kregen over de obstakels die in de manege lagen. Er was een poort met slierten, een bak met plastic flessen en er lag zeil op de grond. Voor paarden en hun ruiters kunnen dit grote uitdagingen zijn. Eerst werd er geoefend met de paarden en pony’s aan de hand, zo kun je samen kijken en vertrouwen opbouwen. Daarna mochten ze dit te paard gaan ontdekken en het was mooi om te zien dat er meer vertrouwen was bij de ruiters en paarden om dit samen te ontdekken en ervaren.

 

In januari gaan de wedstrijden verder voor het indoor kampioenschap en hiervoor kun je nog inschrijven. Ga hiervoor naar mijnknhs.nl of kijk op onze site.

 

Pony Dressuur, 22 november 2019, klik hier.

 

 

Volle Bak in Manege D’n Perdenbak.

 

Lieshout, op vrijdag 22 november jl. kwamen de pony ruiters uit de regio naar de manege voor de 2de indoor wedstrijd welke meetelt voor het Laarbeeks Kampioenschap. Het was een gezellige avond met 24 deelnemers in verschillende leeftijden en klassen. Op de foto Suze van den Hurk met haar pony Hattrick Primadonna en zij poseren bij het spandoek van onze nieuwe sponsor De Mooilaarbeekkrant, waarvoor onze hartelijke dank. Ook bedanken wij dierenartspraktijk de Sweenslag en Van Rooi Meat voor het sponsoren van de extra prijzen.

 

Uit Laarbeek reden de volgende ruiters mee.

 

In de Klasse B, Lis Bierens en Robby en zij werden 2x 3de met 186 en 181,5 punt, Maud van de Oever en Bentley werden 2x 4de en kregen 168,5 en 177,5 punt.

Ook startte Ise Seadt en Happy en zij werden 2de met 195 en 3de met 193,5 punt, Juul Hellings en Jelly Bean werden 5de met 187,5 en 2de met 195,5 punt. Saar Hellings en Finally van Stal Bonaventura werden 8ste met 180,5 en 5de met 192 punten.

 

In de klasse M1 startte Suze van den Hurk met Hattrick Primadonna en zij werden 2x 2de met 168 en 174 punten.

 

Dit was de laatste wedstrijd voor dit jaar, de volgende pony wedstrijd is op 24 januari 2020 en dit is dan de 3de wedstrijd voor het indoor Laarbeeks Kampioenschap. De volledige uitslag van deze wedstrijd en het overzicht voor de kampioenen is te vinden op onze site.

 

Paarden Dressuur, 8 november 2019, klik hier.

 

Pauline Vogelenzang is de fotograve van deze mooie foto´s. Wil je dit ook, neem dan contact met 

haar op, tel 06-52636875.

 

Annick Buise maakt overstap naar de klasse L2.

 

Lieshout, vrijdagavond 8 november jl. werd de 2de dressuur wedstrijd gereden in de winter competitie bij Manege D’n Perdenbak. Het was een frisse herfst avond en de ruiters vonden het zeer prettig dat er binnen los gereden kon worden. Annick Buise heeft met haar paard Arbria de overstap gemaakt naar een klasse hoger, ze hadden er samen duidelijk veel plezier in en lieten mooie momenten zien. Wij bedanken Frans Vereijken en DA Mark voor het schenken van de extra prijzen en de jury en onze vrijwilligers voor hun hulp.

 

De Uitslag van de Laarbeekse deelnemers was als volgt.

 

In de Klasse B startte Evelien Panhuijzen met Espresso B en zij werden 1ste met 196 punten, Brenda Otgens en Bono werden 3de met 187 en 2de met 183,5 punt.

 

In de klasse L1 kwamen Daisy Roijackers en Ferrero in de ring en zij werden 5de met 171 en 2de met 182 punten.

 

In de klasse L2 startte Sanne van Lieshout met Glee M en zij werden 2de met 178 en 1ste met 187,5 punt. Annick Buise en Arbria werden 3de met 177 en 4de met 176,5 punt.

 

In de Klasse M1 werden Tessa van Schaik en Faith 2x 1ste met 183 en 179,5 punt.

 

Wij feliciteren iedereen met hun mooie punten en resultaat, de volgende paarden wedstrijd is op 10 januari volgend jaar en hiervoor kun je nog inschrijven via mijnknhs.nl. 

 

 

Pony Dressuur, 25 oktober 2019, klik hier.

 

 

Uitslag Pony Dressuur Manege D’n Perdenbak

 

Lieshout, vrijdagavond 25 oktober jl. kwamen de pony ruiters uit de regio naar manege D’n Perdenbak voor een gezellige dressuur wedstrijd. Het weer was prima en daardoor kon iedereen fijn buiten losrijden. De proefjes werden binnen gereden en de jury leden waren zeer tevreden, wat zorgde voor mooie punten en positief commentaar op de protocollen. Wij bedanken DA Mark voor het schenken van de extra prijzen en onze vrijwilligers voor al hun hulp.

 

De uitslag van Laarbeekse ruiters was als volgt.

 

In de klasse B startte Abby Mullan met haar pony Snowbird en zij werden 4de met 180 punten, Saar Hellings en Finally werden 2x 2de met 185 en 181 punten, Maud vd Oever en Bentley werden 2x 3de met 174 en 171 punten.

 

Sabine Witlox en Jessie startte in de klasse L1 en werden hier 2x 1ste met 191,5 en 179 punten.

 

Ook Ise Saedt startte in de klasse B met haar pony Happy en werden 2de met 186 en 1ste met 192,5 punt.

 

 

Iedereen gefeliciteerd met deze mooie punten. Dit was de 1ste wedstrijd voor het indoor kampioenschap van de pony’s, en wie 3 van de 5 wedstrijden mee rijdt, dingt automatisch mee naar een dressuur clinic van Albert van Schie volgend voorjaar. Wil je mee doen aan een van onze wedstrijden, kijk op onze site www.stichtingderaam.nl en schrijf je in via mijnknhs.nl

 

Paarden Dressuur, 11 oktober 2019, klik hier.

 

 

Evelien Panhuizen en Espresso B, rijden zeer nette proef.

 

Lieshout, Vrijdagavond 11 oktober jl. werd de 1ste indoor dressuur wedstrijd gehouden bij Manege D’n Perdenbak. Met ruim 20 deelnemers een gezellige wedstrijd en gelijk de start voor het indoor dressuur kampioenschap 2019-2020. Er waren enkele ruiters met jonge paarden voor het eerst naar een wedstrijd, zo ook Evelien Panhuizen en Espresso B. Zij reden een zeer nette proef in de klasse B en werden hiermee 2de met 197,5 punt.

 

In de klasse B startte ook Tamara de Haas met Eliena en zij werden 4de met 193,5 en 1ste met 198,5 punt. In de klasse L, werd Sanne van Lieshout met Glee M 2de met 200,5 punt en 1ste met 209,5 punt. Nikki vd Broek en Quintin werden 4de met 193,5 en 7de met 183,5 punt. Annick Buise en Arbria werden 5de met 191,5 punt en 2de met 203 punten. In de klasse M2 startte Jou Epke met Sprankel Z en zij werden 2x 2de met 195 en 192 punten.

 

 

Iedereen gefeliciteerd met dit behaalde resultaat en mooie punten. De volgende wedstrijd is op 25 oktober voor de pony’s en ook zij maken kans op een mooie prijs aan het eind van het seizoen. Voor de volledige uitslag kijk op onze site www.stichtingderaam.nl en inschrijven kan via mijnknhs.nl voor onze wedstrijden.

 

 

 

Pony Dressuur, 20 september 2019, klik hier.

 

Sophie vd Vorst, Kampioen Outdoor Manege D’n Perdenbak     

 

Lieshout, Vrijdag 20 september jl. werden ’s middags de wedstrijd ringen klaar gezet op het grasveld bij de Manege. Daar was vanaf 18.00 uur een pony wedstrijd en tevens de laatste kans om punten te verdienen voor het Outdoor Kampioenschap. Aan het eind van de avond werd Sophie vd Vorst gehuldigd en mocht zij onder applaus van de aanwezige van Peter vd Sande de herinnering in ontvangst nemen. Binnenkort mag zij samen met Daisy Roijakkers deelnemen aan een clinic van Melódia uit Mariahout. Wij willen al onze sponsors en deelnemers bedanken voor hun hulp en komst naar de manege.

 

Van de 30 jeugdige ruiters uit de regio reden de volgende ruiters uit Laarbeek mee.

Klasse B, Saar Hellings en haar nieuwe pony Finally van SB, zij werden 7de met 173 punten in de 1ste proef en 5de met 178 punten bij de 2de proef. Juul Hellings en Jelly Bean werden 10de met 177,5 punten en 7de met 184 punten.

 

Klasse L, Eline Raaijmakers en Kacey werden 1ste met 191,5 punten en in de Klasse M startte Suze vd Hurk met Hattrick Primmadonna en zij werden 3de met 173,5 punt en 1ste met 190,5 punten.

 

Voor het complete overzicht van de pony kampioenen, klik hier.

 

Paarden Dressuur, 6 september 2019, klik hier.

 

Daisy Roijackers is Outdoor Kampioen geworden, zij kreeg een mooi aandenken en binnenkort mag ze deelnemen 

aan een schrik clinic van Melodia uit Mariahout.

Het overzicht van de kampioenschappen zag er als volgt uit. klik hier.

 

Onderstaande foto´s zijn tijdens de wedstrijd gemaakt door Sylvia vd Hurk, zij is een enthousiaste amazone en

weet daardoor net het mooie moment te kiezen van jou en je paard in actie. Wil je dat ze van jullie ook zulke mooie

foto´s maakt, neem dan contact met haar op voor de voorwaarden en maak een afspraak, tel. 06-57214738

 

 

 

 

 

 

 

 

Pony Dressuur, 21 juni 2019, klik hier.

 

 

De Paarden dressuur wedstrijd van 7 juni 2019 hebben wij geannuleerd ivm het voorspelde noodweer dat zou komen, 

hierdoor is 1 wedstrijd voor het Laarbeeks Kampioenschap komen te vervallen en rijden de paarden 2 van de 3 wedstrijden

om in aanmerking te komen voor de titel.

 

Pony Dressuur, 24 mei 2019, klik hier.

 

 

Paarden Dressuur, 10 mei 2019, klik hier.

 

 

Clinic voor de Kampioenen

 

Op 5 mei vond de clinic plaats voor de 1ste winnaars van onze winter competitie. Tessa van Schaik en Claire Vermaes kregen ieder een prive les van dhr. Chris Haazen. Beide hebben goeie tips en trics gekregen van hem. Hiermee kunnen verder trainen met hun paard en pony en blijven genieten.

 

Pony dressuur, 26 april 2019, klik hier.

 

 

Paarden dressuur, 12 april 2019, klik hier.

 

 

Deze winter staat in het teken van het INDOOR LAARBEEK KAMPIOENSCHAP.

Voor het overzicht van paarden, klik hier en pony's, klik hier.

Om het bestand te kunnen lezen, dien je internet te openen met google chrome.

 

Pony Dressuur, 15 maart 2019, klik hier.

 

 

Paarden Dressuur, 1 maart 2019, uitslag klik hier.

 

 

Pony Dressuur, 15 februari 2019, uitslag klik hier.

 

 

Paarden Dressuur, 1 februari 2019, uitslag klik hier.

 

 

 

 

 

 

Pony Dressuur, 25 januari 2019, klik hier.

 

 

Paarden Dressuur, 11 januari 2019, klik hier.

 

 

Pony Dressuur, 16 november 2018.

 

 

Paarden Dressuur 2 november 2018.

 

 

 

Pony Dressuur 26 oktober 2018. 

 

Tijdens de zomervakantie is het oude asbest dak vervangen voor een nieuw geisoleerd dak, tijdens

de 1ste indoor wedstrijd van 12 oktober 2018, kon iedereen hiervan genieten.

Paarden Dressuur 12 oktober 2018.

 

 

Bixie, Pony en Paarden dressuur, 6 en 7 juli 2018.

 

 

 

Pony Dressuur, 15 juni 2018.

 

 

Paarden Dressuur, 1 juni 2018.

 

 

 

Pony Dressuur, 18 mei 2018, 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paarden Dressuur, 4 mei 2018.

 

 

 

 

 


Pony Dressuur, 20 april 2018,

 

 

 

 

 

 

Pony Dressuur, 16 maart 2018

 


Paarden Dressuur, 2 maart 2018,

 

 

Paarden Dressuur, 2 februari 2018.

 


Pony Dressuur, 26 januari 2018.

 


Paarden Dressuur, 12 januari 2018.

Met onze dank aan Marly Verbakel Fotografie voor de mooie foto.

 


2017

 

 

 

 

  

 

 

 

 

   

  

 

 

 

 

 

Zaterdagmiddag was er Bixie bij de Manege en ook daar werd serieus gereden.

 

  

  

Op deze vrijdag werd de 1ste buiten wedstrijd gereden bij de Manege. Het was een fijne avond en voldoende belangstelling uit de regio met meer

dan 25 ruiters. Er reed maar 1 Laarbeekse amazone mee, te weten Ingrid van Veggel met SK Vacific en zij reden alleen de 1ste proef in

de klasse M1 en werden daar 2de met 195 punten.

 

 

  

 

Bixie kids Dressuur, 4 maart 2017.

 

Op zaterdagmiddag waren de jongste pony ruiters aan de beurt voor de Bixie dressuur. Deze Bixie rubriek is speciaal voor jonge kinderen,

zij kunnen dan op een speelse manier kennis maken met de pony sport. In totaal deden er 12 kinderen uit de regio mee en voor iedereen

was er een mooi gevulde tas met iets leuks en lekkers voor allebei.

 

Uit Laarbeek reden mee: Anne van Rixtel en Corrina, Emily Swinkels en Rockyview Cheryl, Florine Hendriks en Sjoukje, Frederique Hendriks

en Roos en Annabel Hendriks met Sjoukje. Na het proefje sprak de jury nog even met de ruitertjes en zij gaf leuke en vriendelijke tips

aan de kinderen waarmee ze thuis verder kunnen oefenen.

 

Een extra bedankje voor onze sponsors, Dio Mark uit Lieshout en Jos Martens uit Mariahout, voor de prijzen die zij geschonken hebben

en daarmee deze wedstrijden nog iets leuker hebben gemaakt.Op zaterdagmiddag waren de jongste pony ruiters aan de beurt voor de

Bixie dressuur. Deze Bixie rubriek is speciaal voor jonge kinderen, zij kunnen dan op een speelse manier kennis maken met de pony

sport. In totaal deden er 12 kinderen uit de regio mee en voor iedereen was er een mooi gevulde tas met iets leuks en lekkers voor allebei.

  

 

 

 

 

  

  

  

 

 

2016 

 

  

  

  

 

 

Bixie Dressuur, 18 juni 2016. Het was weer een heel gezellige middag, na het rijden van de proefjes was er even tijd voor wat extra positieve hulp van de jury en voor alle deelnemers een tas vol met leuke hebbedingetjes.

 

  

 

Bixie Kids bij Manege D'n Perdenbak

 

Lieshout, zaterdag 21 mei jl. was er een Bixie kids dressuur wedstrijd bij Manege D'n Perdenbak. Op een speelse manier kunnen de jonge kinderen kennismaken met een proefje rijden. Er zijn verschillende proefjes te rijden en zelfs proefjes waarbij een ouder/begeleider de pony aan een touwtje vasthoudt zodat het jonge ruitertje zich kan concentreren op het rijden. Naderhand praat de jury even met hen en geeft positief advies aan deze jonge kinderen. Het was een leuke en gezellige middag voor de jonge kinderen, en voor iedereen was er een goodybag met iets leuks en lekkers voor allebei.

 

Op 18 juni wordt er nog een bixie kids dressuur wedstrijd georganiseerd, hiervoor heb je geen startkaart of pas nodig. Lijkt het je leuk om hier een keer aan mee te doen, meldt je dan aan via wedstrijdderaam@live.nl

  

 

 

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

 

2015

 

 

 

 

  

 

 

Op 20 juni 2015, was er een Bixie Kids middag bij Manege D'n Perdenbak. Een heel gezellig en ontspannen middag, Voor iedereen was er naderhand een cadeautje en zij gingen met een goed gevoel en positieve tips en tricks van de jury weer naar huis.

Hiervan wordt geen uitslag gemaakt, maar we hebben wel schattige foto's die we jullie niet willen onthouden.

Volgend jaar komt er zeker weer een Bixie Kids middag in de Manege, hopelijk tot dan.

  

  

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

  

 

  

 

 

  

 

 

  

  

 

 

 

 

 

  

  

   

 

  

  

   

   

 

2014

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

  

 

 

  

 

 

  

  

  

  

 

 

 

  

 

   

  

    

 

 

   

  

 

 

 

    

  

  

   

      

  

 

In 2011, zijn wij begonnen met het organiseren van wedstrijden in de Manege, het zijn allen dressuur wedstrijden, in de zomer lekker buiten op het gras, en in de winter binnen. Wil je inschrijven, stuur een mail met je gegevens naar wedstrijdderaam@live.nl  

 

 

Stichting De Raam  | stichtingderaam@live.nl