Wedstrijdinformatie

Wedstrijdinformatie

Bijna iedere maand worden er door de Stichting Dressuur wedstrijden georganiseerd voor pony´s en paarden in Manege D’n Perdenbak.

De klasse BB, B, L1, L2, M1 en M2 kunnen in de winter gestart worden, geen klasse Z. In de zomer kan er wel Z gestart worden, zie hiervoor dan het vraagprogramma. Het vraagprogramma en startlijst staan op mijnknhs.nl en na de wedstrijd ook de uitslag.

We hebben nu een profesionele zandbodem binnen van Equisport, de afmeting is 25×50 meter, de proeven worden in de winter achter elkaar gereden in volgorde van de startlijst. Bij goed weer buiten losrijden, bij slecht weer in kleine groepjes binnen losrijden en daarna de 2 proeven rijden. Mocht het binnen losrijden zijn, dan staat dit altijd op de startlijst.

In de zomer is het losrijden binnen. De wedstrijd wordt verreden in een wedstrijdring in onze (zand) buitenbak.

De definitieve startlijst komt altijd na 17.00 uur, de dag voor de wedstrijd op mijnknhs.nl te staan. Inschrijven via mijnknhs.nl voor vragen en wijzigingen kun je mailen naar wedstrijdderaam@live.nl

Wedstrijdoverzicht
Wil je inschrijven voor een van onze wedstrijden, de vraagprogramma’s en startlijsten staan op mijnknhs.nl

Voor informatie, aanmelding mogelijk via www.mijnknhs.nl en afmelding, mail naar wedstrijdderaam@live.nl 

Ontvang je graag een betaalverzoek voor een van de wedstrijden van de Stichting, stuur dan een whatsappje naar Nicole 06-27395416, hiervoor geen extra kosten.  Daarnaast is het mogelijk om op locatie contactloos te betalen.