Wie zijn wij

Voor specifieke informatie over het bestuur, scrollt u verder naar beneden.

Stichting Manege de Raam, het bestuur en haar enthousiaste vrijwilligers

Stichting Manege de Raam wordt al vele jaren gaande gehouden door een bestuur, momenteel bestaand uit Peter van de Sande, Annemarie van de Hurk en Nicole van Schaik. Dit doen zij met trots en liefde voor de paardensport. Met alleen een Bestuur is het niet mogelijk om de Manege draaiende te houden.

Wij willen al onze vrijwilligers bedanken die de Manege netjes houden, de wedstrijden organiseren en ervoor zorgen dat het gezellig is in de kantine.

Wilt U ons helpen als vrijwilliger met bijvoorbeeld het onderhoud, schrijven of ringmeester zijn tijdens een wedstrijd of tijdens wedstrijden en/of andere aktiviteiten eens helpen achter de bar en-of in de keuken, neem dan contact op met ons secretariaat, of een van onze bestuursleden.

Het Bestuur

U kunt terecht bij:

Peter van de Sande
Peter is de voorzitter van onze stichting en zet zich o.a. in als veiligheidsadviseur. 
Tel. 06 – 36153640

Annemarie van de Hurk 
Annemarie is de secretatis van onze stichting. Bij haar kan je terecht als het gaat om losse verhuur (rijhal en overige) en het onderhoud van de manege.
Tel. 06 – 13208923

Nicole van Schaik
Nicole is de penningmeester van onze stichting en houdt zich bezig o.a. met de coördinatie van wedstrijden en de aanvraag van passe-partouts. 
Tel. 06-27395416