Overige verhuur

Overige verhuur Stichting Manege de Raam

Manege Huren
Het is mogelijk om de Manege/foyer en het terrein te huren voor paard en niet paard gerelateerde activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan een verenigingsfeest, klein festival of vlooienmarkt. De kosten bedragen € 250,- per dag, ex. 21% btw. Tevens is de Manege zeer geschikt voor het organiseren van cursussen en/of clinic, de kosten hiervoor zijn per dagdeel van 4 uur € 125,- ex. 21% btw, mocht alleen de kantine nodig zijn, dan € 90,- ex. 21% btw per dagdeel van 4 uur. Gebruik van kantine is altijd in overleg en deze dient net als de rijhal netjes achtergelaten te worden. Wij houden rekening met deze activiteiten en hanteren 1 week voor annulering, daarna dienen de kosten voldaan te worden. Wij vragen een borg van € 100,– per activiteit. Neem hiervoor contact op met:

Voor Rijverenigingen en Ponyclubs

De manege is te huur voor Landelijke Rijverenigingen aangesloten bij de KNHS, en beschikbaar voor verenigingsavonden en wedstrijden, de kosten zijn € 10,- per uur, incl. licht, als de kantine open is. Voor andere sportverenigingen bedraagt de huur € 25,- per uur en beide 0% btw. Neem hiervoor contact op met:

Verhuur van Z-Ring

Wij beschikken over een nette Z-dressuur ring. Deze is te huur voor € 75,- per dag en € 50,- borg, excl. 21% btw. Mocht er schade aan ons materiaal komen, dan zijn de kosten voor de huurder. Voor informatie en reserveren kunt u contact opnemen met Neem voor het huren van onze binnen- en/of buitenbaan contact op met: