Rijhal verhuur

Bij Manege de Raam is het mogelijk om zowel de binnen als de buitenbaan te huren. Er zijn vast verhuurde uren in de wintermaanden voor verenigingen. 

Voor het rijden in onze binnen en buitenbaan gelden de veiligheidsregels en is ieder verplicht tijdens het rijden met paard of pony een goedgekeurde veiligheidscap en rijlaarzen of chaps te dragen. 

Rijhal verhuur en passe-partouts

De Manege heeft in 2014 een nieuwe eb en vloed bodem gekregen en in de zomer van 2018 voorzien van een nieuw geïsoleerd dak met ventilatie ramen, ook is er nieuwe LED verlichting opgehangen. De Manege heeft hierdoor een mooie en frisse uitstraling gekregen en is klaar voor verschillende activiteiten. De hieronder genoemde tarieven gelden voor gebruik van zowel de binnen als buitenmanege.

De manage is in het bezit van het Veiligheidscertificaat en daarom is het verplicht om tijdens het paard/pony rijden zowel binnen als buiten rijlaarzen en/of chaps en een goedgekeurde veiligheidscap te dragen.

Het is niet toegestaan om paarden/pony’s buiten of in de manege los te laten en/of te longeren.

Na gebruik van zowel de binnen als buiten manege dienen de ruiters en amazones de mest te verwijderen en het geheel schoon achter te laten. Laat ook geen mest achter op onze poetsplaats en parkeerplaats aub.

Wordt vrijwilliger!

Er zijn regelmatig (2x per maand) wedstrijden in de Manege. Dit zijn goedgekeurde KNHS wedstrijden. Wil je helpen als ringmeester of schrijfster, mail ons even. Je ontvangt voor je hulp een tegoedbon van € 10,– en deze mag je inleveren bij onze wedstrijden of huur van de Manege. Je mag deze bonnen ook sparen en bij een passe partout in mindering brengen.

Rijhalverhuur voor individuele ruiters en amazones.

Hiervoor bedraagt het tarief per persoon € 12,- per uur. Dit geldt voor zowel de binnen als de buitenbaan. Het grasveld is afgesloten, deze is alleen voor wedstrijden in gebruik.

Bij individueel verhuur op een willekeurig tijdstip is het mogelijk dat ook andere ruiters of amazones op dat tijdstip gebruik maken van de manege. Hierbij dient zelf de sleutel opgehaald en weer terug gebracht te worden na gebruik bij Mevr. Annemarie van den Hurk (Lieshout).

Neem voor het huren van onze binnen- en/of buitenbaan contact op met:

Mevr. Annemarie van den Hurk 
Tel: 0499-423689
Mobiel: 06-13208923

Passe partout Winterseizoen, 1 oktober t/m 1 april. 

Dit passe partout kost € 250,-, een volgend thuiswonend gezinslid € 75,-. Men ontvangt een sleutel en betaalt hiervoor € 25,- borg.
Neem hiervoor contact op met:

Mevr. Nicole van Schaik
Tel: 06-27395416

Passe Partout Zomerseizoen, 1 april t/m 1 oktober.

Dit passe partout kost € 150,-, een volgend thuiswonend gezinslid € 50,-. Men ontvangt een sleutel en betaalt hiervoor € 25,- borg.
Neem hiervoor contact op met:

Mevr. Nicole van Schaik
Tel: 06-27395416

Passe partout per Maand.

Het tarief voor een passe partout per maand bedraagt € 60,- per persoon, een volgend thuiswonend gezinslid € 40,-. Men ontvangt een sleutel en betaalt hiervoor € 25,- borg.

Neem hiervoor contact op met:

Mevr. Nicole van Schaik
Tel: 06-27395416

DSC_0138