Dressuurwedstrijd

Dressuurwedstrijd

Marie-José van Hellemondt en Eleanor winnaars in de klasse L2. 

Lieshout, Op zaterdag 12 november jl. kwamen de pony en paarden ruiters uit de omgeving voor de laatste keer dit jaar naar Manege D’n Perdenbak voor een gezellige wedstrijd. Met het mooie herfstzonnetje buiten de ideale omstandigheden voor een volle wedstrijddag. Met 40 starts een drukke dag en vele mooie combinaties voor de jury. Wij bedanken al onze vrijwilligers voor hun hulp deze dag en Van Rooi Meat voor het schenken van de zakjes muesli voor de laatste deelnemers van iedere klasse.

Uit Laarbeek reden mee bij de pony’s: Lieke Bekx met Gladys in de klasse B, zij lieten een hele mooie proef zien en werden 1ste met 194 punten, Lieke reed ook met Yankee en daarmee werd ze 3de en kregen 187 punten. Eline Raaijmakers en Kantje’s Kacey kwamen uit in de klasse M1 en werden 1stemet 186,5 punt.

Bij de paarden startte Marie-José van Hellemondt met Eleanor en zij werden overtuigend 1ste in de klasse L2 met 191 punten, Wendy Gijsbers en Krist ter Kwincke werden 2de met 187,5 punt. Nadieh Koopman en Newton S reden in de L1 klasse en werden 6de met 171,5, de 2de proef ging veel beter en daarvoor kregen ze een 4de plek met 183,5 punt.

De volledige uitslag staat op mijnknhs.nl, daar staat ook het vraagprogramma van onze volgende wedstrijd op 14 januari 2023.

Wij feliciteren alle ruiters met hun behaalde resultaat.